BEHANDLINGAR

Jag erbjuder dig behandlingar och konsultation inom medicinsk fotvård och zonterapi i en varm, lugn och avslappnande miljö.

Medicinsk Fotvård

Behandlingen inleds med ett fotbad, därefter slipas, klipps naglarna. Omvårdnad av liktorn, hälsprickor, förhårdnader, vårtor och nageltrång. Behandlingen anpassas efter just ditt specifika behov och avslutas med en härlig fotmassage. 45-60 min.  


650 kr

Friskvårdande Fotvård      Använd ditt Friskvårdsbidrag/pengar

Behandlingen inleds med ett fotbad, därefter slipas, klipps naglarna. Omvårdnad av liktorn, hälsprickor, förhårdnader, vårtor och nageltrång. Behandlingen anpassas efter just ditt specifika behov och avslutas med en härlig fotmassage. 45-60 min.

810 kr

 

Liktornsbehandling 

Liktornen tas bort, gäller 1-2 st. Vb görs en avlastning. 30 min.

 400 kr

Vårtbehandling

Punktinriktad behandling av vårtor. Efter att synlig del tagits bort väljs lämplig behandlingsmetod. Råd om egenvård mellan behandlingstillfällena. 30 min.

400 kr

Nageltrångsbehandling

Behandlar nageltrånget för att lindra besväret. 30 min.

400 kr

Nagelkorrigering

Hjälper nageln att växa ut frisk och motverka återkommande nageltrång. 30 min.

400 kr

FungiCheck Nagelsvampstest 

Jag tar en bit av din nagel och skrapar lite under nageln, du får svar på testet medan du väntar.

450 kr

Silikonavlastning

Silikonavlastningar är smidiga, hudvänliga, tvättbara och formas direkt efter huden och kallas för "skräddarsydda" avlastningar. Används för att avlasta liktorn, hammartår, hallux valgus, tåspridare. 30 min.

500 kr

Artikulering av leder

Denna behandling ökar rörligheten i en stel fot och tåled. En stel led producerar mindre ledvätska och påskyndar utveckling av artros. Genom artikulering smörjer man lederna genom att träna leden inom dess rörelseförmåga. 30 min.

400 kr

Medicinsk Laserbehandling

Jag arbetar med terapeutiska lasern LLLT som används för besvär med smärta och inflammation. Tex. muskelsmärta, plantar fascit/hälsporre, hälseneinflammation mm. 

400 kr

Fotzonterapi                    Använd ditt Friskvårdsbidrag/pengar

Zonterapi stimulerar kroppens eget självläkningssystem och fungerar lika bra på kroniska som akuta besvär. Det är också en fin metod för att hålla sig frisk och som en förebyggande behandling. Vid behandlingen använder jag bara mina händer och fingrar. 50 min. 

650 kr

Ansiktszonterapi             Använd ditt Friskvårdsbidrag/pengar                                                    

Stimuleringen av zoner och punkter i ansiktet har en positiv inverkan på meridianer, centrala nervsystemet och blod/lymfans kretslopp. Blodcirkulationen i ansiktet ökar och huden blir fräschare. Är naturlig, inga kemiska substanser. 50 min.

650 kr

Öronakupunktur             Använd ditt Friskvårdsbidrag/pengar

Genom att påverka en bestämd punkt i örat som motsvarar och står i relation till ett visst organ, en kroppsdel eller en funktion kan man förebygga sjukdomar. Öronakupunktur är en utbredd behandlingsform som har visat sig vara effektiv för diverse åkommor och obalanser såsom smärta och värk, allergier, stress, beroende mm. 45 min.

450 kr